Стелажи и складово оборудване

Сторакт БГ е лидер на българския пазар за стелажи (стелаж), метални стелажи и складово оборудване. Компанията е тясно специализирана в проектиране, доставка и монтаж на стелажни системи за всеки склад

Според Сторакт БГ изборът на подходящи стелажи и складово оборудване e в основата на неговото ефективно и безопасно функциониране. Сторакт БГ разполага с висококвалифицирани специалисти, които след детайлно проучване на характеристиките на склада, предлагат индивидуални и оптимални решения за стелажи напълно съобразени със специфичните нужди и изисквания на клиента. Всеки проект е изготвен съгласно нормите и изискванията на FEM и EN. Като изключителен представител на Mecalux за Балканския полуостров, Сторакт БГ предлага 14 вида стелажни системи и складово оборудване. Сторакт БГ има офиси в градовете София, Стара Загора и Варна.

 
 

Нови продукти

Система Мецанин - Етажни стелажи
Система Мецанин - Етажни стелажи Създаване на повече пространство чрез Twinfloor ® система Мецанин, етажни стелажи.
Стелажи тип M3 Picking
Стелажи тип M3 Picking Системата М3 Picking представлява непалетна система – идеално решение за складиране на леки и средни товари за офиси, магазини и места, където е необходима атрактивна визия.
 
 

Case Study и презентации

Мобилни стелажи за нуждите на ГРАДУС 1 ХОЛДИНГ 26 Feb 2016 Мобилни стелажи за нуждите на ГРАДУС 1 ХОЛДИНГ МОБИЛНИ СТЕЛАЖИ ЗА НУЖДИТЕ НА ГРАДУС 1 ХОЛДИНГ
Седмият проект на СТОРАКТ с  Мобилни палетни стелажи тип ”Mobile racking system“ е във Варна 26 Feb 2016 Седмият проект на СТОРАКТ с Мобилни палетни стелажи тип ”Mobile racking system“ е във Варна Балев ЕООД е фирма, специализирана в производството на ароматизатори.
 
 
Търсите оптимално решение за вашия склад?
Storact Log
Warehouse Management System Почистваща техника

Контакт

02 9555 642, 9555 49902 9555 642, 9555 499

02 9555 64702 9555 647

office@storactbg.comoffice@storactbg.com

 

Запитване за среща/оферта

 

Видео

Loading...


Карта на сайта