НАЧАЛО » ЗА НАС » Бизнес принципи
 

Бизнес принципи

Мисия: „ Решение за всеки склад” не е просто слоган, а причината поради която един ентусиазиран, професионален и мотивиран екип, започва деня с усмивка, за да създаде конкретно, приложимо и работещо решение, скроено по мярката на вашият бизнес.

Професионализъм

Професионализмът и успехът ни се измерват с постигнатите от нашите клиенти отлични бизнес резултати.

Индивидуален подход

Индивидуалният подход към нашите партньори е в основата на изграждането на дълготрайни и коректни взаимоотношения.

Отговорност

Изповядваме безкомпромисен професионализъм в предлаганите услуги и високо качество на продуктите, което ни дава усещането за удоволствие от поетата към вас отговорност.

Правилните хора

Разпознаваме таланта в хората, които се присъединяват към екипът ни и му даваме възможност да се разгърне, в унисон с високите ни стандарти на работа и корпоративни принципи.

Респект

Хората които работят в Сторакт БГ са двигателите на успеха, респектираме техният личен живот, мотивираме инициативата им, и провокираме постоянното им търсене на нови знания и развитие.

Социална ангажираност

Отговорността към бизнеса и клиента е преди всичко отговорност към обществото и стремеж към промяна. Етиката в работата ни, подобряването условията на труд на нашите работници и грижата за тяхната сигурност,както и участието ни в различни социални и дарителски проекти са начина по който ние създаваме промяна в днешния ден.

 
 
 
Storact Log
Warehouse Management System Почистваща техника

Контакт

02 9555 642, 9555 49902 9555 642, 9555 499

02 9555 64702 9555 647

office@storactbg.comoffice@storactbg.com

 

Запитване за среща/оферта

 

Видео

Loading...


Карта на сайта