НАЧАЛО » ЗА НАС » История
 

История

 

STORACT BG

Екип 10 години Сторакт БГСторакт БГ е лидер на пазара за стелажни системи и складово оборудване. Компанията е създадена през 1998 г. със седалище град София и започва да развива своята дейност с екип от 10 души. Днес, фирмата има открити офиси в градoвете Варна и Стара Загора, а над 80 професионалисти ежедневно изготвят и реализират проекти за едни от най-големите фирми в България, в областта на производството, логистиката, бързообортните стоки и търговията. Сторакт БГ има реализирани над 1300 проекти в цяла България и продължава успешно да помага на своите клиенти в техните складови дейности. Сторакт БГ предлага уникални и гъвкави решения за всеки склад. Компанията е изключителен представител на едно от водещите световни имена в производството на складови системи: Испанската фирма Mecalux. Сторакт БГ е част и от голяма верига фирми, занимаващи се с дистрибуцията на стелажни системи на Балканския полуостров: Storact Group.

 

STORACT GROUP

Storact mapСторакт БГ e част от Storact Group, верига фирми, занимаваща се с дистрибуция на стелажни системи и складово оборудване, заемаща водещо място на Балканският полуостров. Тази дистрибуторска мрежа е основана и развита от “Dimitriadis Co”, със седалище Солун, Гърция. Действащи фирми от тази група оперират в Гърция, България, Румъния, Македония, Сърбия и Черна Гора.

 

MECALUX

Испанската фирма Mecalux е световен лидер в производството на складови системи и заема трето място по продажби в света. Компанията притежава 8 завода в Европа, САЩ и Южна Америка, има открити 14 официални представителства и продава своите продукти в над 70 държави. От момента на своето създаване през 1966 г., Mecalux непрекъснато подновява своите производствени технологии, за да посрещне нуждите на най-взискателните свои клиенти. Компанията е носител на Европейските сертификати за качество и сигурност, както и за опазване на околната среда: ISO 9001, ISO 9014, TUV.

 
 
 
Storact Log
Warehouse Management System Почистваща техника

Контакт

02 9555 642, 9555 49902 9555 642, 9555 499

02 9555 64702 9555 647

office@storactbg.comoffice@storactbg.com

 

Запитване за среща/оферта

 

Видео

Loading...


Карта на сайта