НАЧАЛО » УСЛУГИ » Консултации
 

Консултации

Сторакт БГ е единствената компания, която разполага с цял отдел тясно профилирани инженери. Обособяването на такъв отдел е с единствената цел да сме максимално полезни на Вас и Вашия бизнес. Ние Ви предлагаме безплатна консултация, направена от висококвалифицирани специалисти.

Създаването на работещ и ефективен проект изисква индивидуален подход към всеки клиент, опознаване неговите складови нужди и детайлно изучаване характеристиките на конкретното складово помещение. Ние в Сторакт БГ помагаме на своите клиенти да изберат най-подходящият вид стелажна система, отговарящ на техния капацитет, технически изисквания и бюджет. Екип от добре обучени и мотивирани инженери и консултанти, заедно с клиента уточняват изискванията и начина на работа в склада и движение на стоките. Изготвянето на всеки проект е съобразено със стандартите на FEM, с характеристиките на подемните машини опериращи в склада и условието за оптимално използване на наличното пространство.

Предлаганата услуга има за цел да улесни нашите клиенти, като им позволява да се доверят на една компания, която изцяло познава техните нужди и поема отговорността по сигурното и оптимално оборудване на техния склад.

 
 
Заявка за консултация

Заявка за консултация


повече »

 
 
Storact Log
Warehouse Management System Почистваща техника

Контакт

02 9555 642, 9555 49902 9555 642, 9555 499

02 9555 64702 9555 647

office@storactbg.comoffice@storactbg.com

 

Запитване за среща/оферта

 

Видео

Loading...


Карта на сайта