МОБИЛНИ СТЕЛАЖИ ЗА „ФРИГО СТОК“

МОБИЛНИ СТЕЛАЖИ ЗА „ФРИГО СТОК“

МОБИЛНИ СТЕЛАЖИ В  ХЛАДИЛНИ КАМЕРИ

КЛИЕНТЪТ

„ ФРИГО СТОК“  е  „ 3PL „логистична компания, занимаваща се със съхранение и дистрибуция на хранителни продукти, като меса, плодове и зеленчуци, сладоледи, тестени изделия и др. Разполага със  складове за минусови и плюсови температури на обща площ от 7 000 кв.м. във Варна и София. През 2011 г. фирмата инвестира в нов хладилен склад с 3 минусови и една плюсова камера в София.

 

ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ ВИЖТЕ ВИДЕО МАТЕРИАЛА

 

ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ЗАДАЧИТЕ

Целта на новия проект е  максимално уплътняване на хладилните камери с палети. Освен това много важно изискване на клиента беше, той да има във всеки момент достъп до всяка палета със стока. До момента клиентът имаше изградени в складовете си стелажни системи тип Conventional и Drive-in.  Но те не го удовлетворяваха  за новите изисквания. Заедно с клиента направихме преглед и анализ на всички възможни типове стелажни системи и кои от тях отговарят оптимално на неговите изисквания. Разработените варианти бяха анализирани както от техническа, така и от финансова гледна точка. В резултат на горния анализ избрахме да реализираме проекта със:

РЕШЕНИЕТО

Мобилни стелажи за палети. С този тип стелажи ние изпълнихме изискванията на клиента и успяхме да съберем 500 броя европалети на площ от 284 кв.м., при това с директен достъп до всяка палета. Сторакт ЛОГ има много опит в  изграждането на  мобилни стелажи – това е нашият 7-ми  проект , който ние реализираме с мобилни стелажи. Този опит и практика, също подпомогнаха клиента  при взимането на неговото решение.

ОПИСАНИЕ НА ПРОЕКТА

Проектът на мобилните стелажи се състои от два сдвоени подвижни блока с по 10 модула всеки  на всяка ниво могат да се складират  4 палети  и два неподвижни блока по дългите страни. За повече информация предлагаме да се свържете с нас  и да ви покажем в детайли работата на мобилните стелажи в този склад в София

ПРЕДИМСТВА НА ПРОЕКТА

Има две основни предимства при стелажната система тип- мобилни стелажи за палети:

- Голямо количество палети, които събрахме в една камера –на площ от 284 кв.м. ние монтирахме 500 палетни места

- Директен и постоянен достъп до всяка палета. Това предимство е особено важно при складове, в които се складират палети със стоки на много различни фирми.

ОБХВАТ НА ДОСТАВКАТА

- Доставка и монтаж на релси  в пода. Вземайки в предвид, че това е хладилна камера, Сторакт  ЛОГ използва свое „know-how” за етапите на монтажа на релсите , което е съвместимо с технологията на монтажа на изолациите.

- Два сдвоени мобилни блока с по 10 модула всеки

-  Електрическо и електронно управление на системата

 

 

Описание: метални стелажи,  стелаж, стелажи, мецанин, стелажи стара загора, стелажи софия, стелажи пловдив, мобилни стелажи, релсови стелажи, архивни стелажи, ролкови стелажи, конзолни стелажи, палетни стелажи, стелажи варна, стелажни системи, складови системи,  стелажни,  стелажи за склад, складово, складове, складово оборудване, складови, Сторакт

 

 

 

 
 
 
Storact Log
Warehouse Management System Почистваща техника

Контакт

02 9555 642, 9555 49902 9555 642, 9555 499

02 9555 64702 9555 647

office@storactbg.comoffice@storactbg.com

 

Запитване за среща/оферта

 

Видео

Loading...


Карта на сайта