НАЧАЛО » УСЛУГИ » Монтаж и сервиз
 

Монтаж и сервиз

ИЗПРАТЕТЕ ЗАЯВКА ЗА СЕРВИЗ >>

Сторакт БГ разчита на високо квалифицирани техници и монтажници, с дългогодишен опит във фирмата, за цялостното техническо обслужване на своите обекти. Специалният отдел за монтаж и сервиз е създаден с цел навременното и професионално инсталиране на стелажните системи, което гарантира безопасността на работниците в склада и намалява загубите на средства от неправилна експлоатация.

С доставката и монтажа на всяка стелажна система, стелажи и складово оборудване, Сторакт БГ, поема отговорността по замяната и поправката на повредените части, в съответствие с условията на гаранцията. Специален екип отговаря за адекватната намеса при извънредни ситуации и се грижи за безпроблемното функциониране на инсталираните системи. Това позволява на клиентите ни да възстановят ежедневните дейности в склада, без да търпят загуби. 

 

 

Към нас може да се обърнете и при възникване на повреди, обикновено причинени от удар на опериращите машини в основата на складовата система. Разчитайте на нашия екип при преместване на вашите складови помещения или нужда от реорганизация на монтираните от нас складови системи. Ние ще ви помогнем безпроблемно, бързо и сигурно да осъществите необходимите промени.


ИЗПРАТЕТЕ ЗАЯВКА ЗА СЕРВИЗ >>

 

 
 
 
Storact Log
Warehouse Management System Почистваща техника

Контакт

02 9555 642, 9555 49902 9555 642, 9555 499

02 9555 64702 9555 647

office@storactbg.comoffice@storactbg.com

 

Запитване за среща/оферта

 

Видео

Loading...


Карта на сайта