НАЧАЛО » Новини » СТАМ ЛТД е новото име и запазена търговска марка на Сторакт БГ
 

Новини

СТАМ ЛТД е новото име и запазена търговска марка на Сторакт БГ

 Нашата фирма СТОРАКТ БГ ООД съществува повече от 17 години. Името ни винаги е било свързвано с професионално отношение и изключително качество на нашите продукти и услуги. Миналата година направихме преструктуриране на капиталовите дялове и решихме да се промени също и името на компанията. Бихме искали да Ви информираме, че СТОРАКТ БГ ООД е с ново име - STAMH® LTD от 01.10.2015

Предприехме това начинание, за да организираме бизнеса си по начин, който ще отговаря на очакванията на пазара по най-добрия възможен начин, за да се подмлади нашата корпоративна визия, за да бъдем съвременни. Управлението на STAMH® има ясна визия за бъдещето. Затова ние консолидираме нашите услуги в три отделни компании. Ние вярваме, че по този начин, нашите клиенти ще получат правилния съвет от правилните хора, всеки път.

СТОРАКТ ЛОГ става STAMH-Solutions - внедряване на софтуерни решения за управление на склада (WMS решения)

Leh Group става STAMH-Tech - продажба и сервиз на професионални почистващи машини и индустриално оборудване

Ние създадохме нова компания - STAMH-Service - монтаж, поддръжка и инспекция на всички видове стелажни системи и складово оборудване.

Нашето ново име STAMH® и нашето ново лого дават начало на следващата глава в нашата история. Условията на всички текущи договори и нашия ангажимент към клиентите и партньорите, обаче, остават непроменени.

STAMH® LTD е част от международна верига от фирми STAMH Group. Активни фирми от тази група са опериращи в България, Гърция, Румъния, Русия, Италия, Република Македония, Република Сърбия и Хърватия.

Вижте новия уеб сайт на фирмата www.stamh.com

stamh

 
 
Storact Log
Warehouse Management System Почистваща техника

Контакт

02 9555 642, 9555 49902 9555 642, 9555 499

02 9555 64702 9555 647

office@storactbg.comoffice@storactbg.com

 

Запитване за среща/оферта

 

Видео

Loading...


Карта на сайта