НАЧАЛО » ЗА НАС » Предимства
 

Предимства

Консултации

Изборът на подходяща стелажна система е в основата на ефективното функциониране на всеки склад.
Създаването на оптимален и приложим проект за складово оборудване изисква добро познаване нуждите на клиента, капацитета и техническите характеристики на помещението и адекватен избор на стелажна система. За всичко това в Сторакт БГ се грижи екип от добре обучени и мотивирани инженери и консултанти. Заедно с клиента те уточняват изискванията и начина на движение на стоките в склада. Ние поемаме отговорността по измерването, създаването на проекта, организацията по доставката и имплементирането на системата в склада. Това позволява на нашите клиенти да работят само с една компания, която добре познава нуждите им, спестява време и намалява възможните рискове и неточности при различните етапи на изпълнение.

Асемблиране

Професионализмът и компетентността при монтажа са гаранция за безопасна и дългосрочна експлоатация.
Сторакт БГ разчита на високо квалифицирани техници и монтажници, с дългогодишен опит във фирмата, за цялостното техническо обслужване на своите обекти. Специалният отдел за монтаж и сервиз е създаден с цел навременното и професионално инсталиране на стелажните системи, което гарантира безопасността на работниците в склада и намалява загубите на средства от неправилна експлоатация.

Качество

Европейските сертификати за качество, знак за респект към доверието на нашите клиенти.
Ако има нещо, към което сме безкомпромисни, то това е качеството на предлаганите от нас продукти. Сторакт БГ осъществява своята дейност в съответствие с всички стандарти за качество по ISO 9001:2000. Испанската фирма производител Mecalux е носител на сертификатите ISO 9001:2000, ISO 14001:2004 и TUV. Всички процеси по изчисленията, тестването, дизайна и инсталацията на стелажните системи отговарят на международно признатата система за изчисления FEM. Защитата и спазването на условията, застъпени в тези сертификати гарантират на нашите клиенти качеството, сигурността и ефективността на избраната и използвана от тях система.

Гаранция

Отговорност и навременна реакция през 5 годишния гаранционен период
С доставянето и монтирането на всяка стелажна система, Сторакт БГ, поема отговорността по замяната и поправката на повредените части, в съответствие с условията на гаранцията. Специален екип отговаря за адекватната намеса при извънредни ситуации и се грижи за безпроблемното функциониране на инсталираните системи. Това позволява на клиентите ни да възстановят ежедневните дейности в склада, без да търпят загуби.

Фокус върху клиента

Взаимното доверие и дългосрочно партньорство , крайъгълен камък за нашето развитие.
Спечелването на нов клиент, за нас не е просто още една успешна сделка, а възможност за осъществяване на трайни и ползотворни взаимоотношения. Стремим се да познаваме добре нуждите, развитието и дейността на нашите клиенти. Това ни дава възможност да предложим решения и методи за управление на складове и логистични центрове, които са генератор на успеха и добре свършената работа.

Иновативност

Новаторство във всеки аспект от работата ни: конкурентно развитие и високо технологични решения.
Прилагането на съвременни технологични и информационни тенденции ни позволява да подобряваме всекидневно обслужването на нашите клиенти и да предложим рационални решения и за най-взискателните техни нужди.

 
 
 
Storact Log
Warehouse Management System Почистваща техника

Контакт

02 9555 642, 9555 49902 9555 642, 9555 499

02 9555 64702 9555 647

office@storactbg.comoffice@storactbg.com

 

Запитване за среща/оферта

 

Видео

Loading...


Карта на сайта