Стелажна система PALLET FLOW за фирма ТАНДЕМ

Стелажна система PALLET FLOW за фирма ТАНДЕМ

Фирма ТАНДЕМ е месопреработвателно предприятие, което функционира от 15 години на Българския пазар. Продуктите, кото са станали емблема за фирмата съхраняват основния им принцип на работа- поддържане на постоянно качество. Използват се суровини от сертифицирани по европейските стандарти производители, за да се гарнтира максимално запазване на вкусовите и хранителни качества на крайния продукт. Фирма ТАНДЕМ произвежда само планирано по предварително заявени количества.  Извършва се стриктен контрол за правилното съхранение на продуктите.

 
 
 
 
 
В рамките на мащабен проект за разрастване на производствените мощности, фирма ТАНДЕМ изгради компактен склад за своите суровини, оборудван със стелажна система PALLETFLOW.
 
 
ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ЗАДАЧИТЕ
Основна задача, която бе поставена от страна на фирма ТАНДЕМ е складирането на не по-малко от 170 броя палетни места на площ от 212 кв.м. със задължителното изискване за вход-изход FIFO(първи палет влязъл, първи излязъл от системата). Поради фака, че се работи само по предварително заявени количества, складът трябва да осигурява седмичните заявки от производството. Сремежът е съхранение на малки, но пресни суровини, които да запазват качествата си при минимален престой в склада.
 
 
РЕШЕНИЕТО
След поредица от срещи и представяне на различни решения, включително и мобилни стелажи бе избран вариант за гравитачна палетна система PALLETFLOW. Решението е взето след запознаване в детайли как работи системата, включително и  нагледно представяне на реалната ескплоатация на същата система в подобен склад. Едни от най-важните предимства на система PALLETFLOW, които имаха и ключово значение за клиента са:
-          Бързо достигане на желания артикул;
-          Проследимост без намеса на човешки фактор на партидност и срок на годност;
-          Минимизиране на грешки при избор на съответен артикул
 
 
ПРЕДИМСТВА ОТ ПРЪВ ПОГЛЕД
-          минимизиране на складовата площ – 18,3 х 11,6= 212 кв.м;
-          пълна проследимост на 54 бр. различни артикули;
-          Достъп до стоките вход-изход по система FIFO.

ОБХВАТ НА ДОСТАВКАТА
-          Стелажна система PALLETFLOW- 192 бр. палетни места;
-          Размери на системата- 10,05 х 10,06 х 7,5 м
-          Статични стелажи за 30 бр. палетни места.
 
 
Описание: метални стелажи,  стелаж, стелажи, мецанин, стелажи стара загора, стелажи софия, стелажи пловдив, мобилни стелажи, релсови стелажи, архивни стелажи, ролкови стелажи, конзолни стелажи, палетни стелажи, стелажи варна, стелажни системи, складови системи,  стелажни,  стелажи за склад, складово, складове, складово оборудване, складови, Сторакт
 

 

 
 
 
Storact Log
Warehouse Management System Почистваща техника

Контакт

02 9555 642, 9555 49902 9555 642, 9555 499

02 9555 64702 9555 647

office@storactbg.comoffice@storactbg.com

 

Запитване за среща/оферта

 

Видео

Loading...


Карта на сайта