НАЧАЛО » ПРОДУКТИ » Стелажи за палети » Стелажи за палети тип Drive-in - Проходни стелажи » Стелажни системи за Суидън Комерс, позволяващи да бъдат обслужвани от електрокар.
 

Стелажни системи за Суидън Комерс, позволяващи да бъдат обслужвани от електрокар.

Стелажни системи за Суидън Комерс, позволяващи  да бъдат обслужвани от електрокар.

СУИДЪН КОМЕРС ЕООД е създадена през 1996 година в София с основна дейност преработка, пакетиране и търговия с варива, зърнени храни и зеленчукови консерви. В резултат на усилена работа и десетгодишен опит  фирмата се превръща в лидер на българския пазар.

СУИДЪН КОМЕРС ЕООД разполага със собствена производствена база, оборудвана с модерна преработваща и пакетираща техника. Фирмата упражнява строг контрол върху производството и доставката на суровините чрез собствени изкупвателни пунктове и цехове за почистване и обработка на варива на територията на страната. СУИДЪН КОМЕРС ЕООД успешно развива своята международна дейност с фирми от Египет, Китай, Австралия, Канада, Индия, Виетнам, Тайланд, Полша, Гърция, Турция, Русия, Украйна, Румъния и др.

 

Описание: метални стелажи,  стелаж, стелажи, мецанин, стелажи стара загора, стелажи софия, стелажи пловдив, мобилни стелажи, релсови стелажи, архивни стелажи, ролкови стелажи, конзолни стелажи, палетни стелажи, стелажи варна, стелажни системи, складови системи,  стелажни,  стелажи за склад, складово, складове, складово оборудване, складови, СТОРАКТ БГ

 

В средата на месец Януари 2009 година постъпва запитване за стелажна система за нуждите на фирма СУИДЪН КОМЕРС ЕООД. От своя страна СТОРАКТ БГ  започват срещи за уточняване нуждите на фирмата за изграждането на стелажното  оборудване. Разработени са два варианта на предложеното от фирма СТОРАКТ БГ складово оборудване - тип Drive-in Pallet Racking – складова система предназначена за складиране на палети,  поради изискването на клиента максимално да се използва складовото пространство. Клиентът сравнява решението на СТОРАКТ БГ с няколко конкурентни фирми. СУИДЪН КОМЕРС ЕООД избира ССТОРАКТ БГ пред останалите конкурентни фирми, поради качеството на предлаганите от СТОРАКТ БГ складови системи, бързото и адекватно решение за избор на складова система, отговаряща и покриваща изискванията на клиента. Началото на месец февруари СУИДЪН КОМЕРС ЕООД продължава срещите си с екип от инженери и консултанти на СТОРАКТ БГ,  за да уточнят заедно изискванията и начина на работа в склада, както и да изберат най-подходящият вариант стелажна система, отговарящ на капацитета на склада и на разполагаемия бюджет.

От предложените два варианта за система DRIVE IN e избран вариантът, който e икономически по - изгоден за клиента, защото позволява системата да бъде обслужвана от електрокар, който фирмата притежава и не е необходимо закупуване на машина с други параметри. Общият складов капацитет, събран в основния склад и експедиционната зона, е 770 броя палетни места, като стифирането се извършва на 5 нива.

 

Технически характеристики

Вид система Брой палетоместа
Drive In 770

 
 
 
Storact Log
Warehouse Management System Почистваща техника

Контакт

02 9555 642, 9555 49902 9555 642, 9555 499

02 9555 64702 9555 647

office@storactbg.comoffice@storactbg.com

 

Запитване за среща/оферта

 

Видео

Loading...


Карта на сайта