НАЧАЛО » ПРОДУКТИ » Стелажи за палети » Стелажи за палети тип Drive-in - Проходни стелажи » Сторакт БГ е дългогодишен партньор на компанията в изграждането на нейното складовото оборудване.
 

Сторакт БГ е дългогодишен партньор на компанията в изграждането на нейното складовото оборудване.

Сторакт БГ е дългогодишен партньор на компанията в изграждането на нейното складовото оборудване.

coca cola Общото между Coca Cola и Формула 1

Coca Cola в България - много хора ще се зачудят преди да отговорят на въпроса: "Коя е страната в Централна и Източна Европа, която първа започва производство на Coca Cola?"- не е тайна, че именно нашата страна първа започва производство на известната напитка през 1965 г.

Вторият продукт на Компанията Coca Cola, появил се на българския пазар, е търговската марка Sprite. Производството на напитката започва през 1992 г., последвано от Fanta Orange - 1993 г., Kinley Tonic Water и Fanta Lemon - 1994 г., Kinley Club Soda - 1995 г. През 1995 е построен най-модерният завод в страната за производство на безалкохолни напитки в Костинброд. Тогава започва и прoизводството на газирани напитки в метални кутии. Година по-късно на пазара се появява новата 0,25 л. стъклена контурна бутилка на Coca Cola. Днес в семейството от продукти на Coca Cola на българския пазар ще откриете търговските марки Coca Cola, Fanta, Sprite, Kinley, Lift, Schweppes, Burn, Cappy.

 

Описание: метални стелажи,  стелаж, стелажи, мецанин, стелажи стара загора, стелажи софия, стелажи пловдив, мобилни стелажи, релсови стелажи, архивни стелажи, ролкови стелажи, конзолни стелажи, палетни стелажи, стелажи варна, стелажни системи, складови системи,  стелажни,  стелажи за склад, складово, складове, складово оборудване, складови, Сторакт БГ

 

Първият договор подписан между компаниите Coca Cola HBC  и Сторакт БГ е с дата февруари 2004 г. с реализирана и надеждно работеща система Drive-in.
Три години по-късно Мениджър „Логистика” на Coca Cola HBC се обърна към нас с желанието за намиране на ново и модерно (от гледна точка време спестяващо) решение. Производствените мощности на компанията нарастваха на всяко тримесечие, с което бе трудно формулирането на правдоподобно задание, чиито данни да бъдат сравними с тези от предходния период. Първата обща среща бе проведена в завода на компанията в Костинброд където представители на Сторакт БГ станаха свидетели на 10 минутно зареждане на камион за експедиция, 5 минутна проверка на документите преди напускане на стоката от обекта или 15 минути обща обработка на камион. За същото това време извзетата стока в склада се възстановява, т.е. свободно складово пространство бе само мечтана величина.

Като новаторско решение Сторакт БГ предложи напълно автоматизиран склад, чрез който компанията би могла да осъществява процеси като сортиране, ротация и подготовка на поръчки за експедиция (всяка от дейностите засичана по време). Идеята за реализацията на това решение се превърна в тяхна бъдеща цел, но не решаваше болезненото затрупване със складови наличности с днешна дата.

След сравнителен анализ между желанието за повишаване общата ефективност на компанията и липсата на време за обмисляне и прилагане на нови технологии компанията Coca Cola HBC взе решение да разшири складовия си капацитет в градовете София, Търговище, Варна и Бургас с помощта на изпитаната стелажна система Drive-in.

 

 

 

Технически характеристики

Вид система Брой палетоместа
Drive In 5192

Coca cola coca cola 2

coca cola

 
 
 
Storact Log
Warehouse Management System Почистваща техника

Контакт

02 9555 642, 9555 49902 9555 642, 9555 499

02 9555 64702 9555 647

office@storactbg.comoffice@storactbg.com

 

Запитване за среща/оферта

 

Видео

Loading...


Карта на сайта