НАЧАЛО » ПРОДУКТИ » Стелажи за палети » Стелажи за палети тип Conventional » Избраната система е Conventional, като е осигурен достъп до всеки палет, което е поставено като основно изискване за оборудването на склада.
 

Избраната система е Conventional, като е осигурен достъп до всеки палет, което е поставено като основно изискване за оборудването на склада.

Избраната  система е Conventional, като е осигурен достъп до всеки палет, което е поставено като основно изискване за оборудването на склада.

ЛОГИСТИК БГ ООД е фирма, намираща се в Стара Загора и е в бранша на търговията. Компанията се занимава с търговия на алкохол и алкохолни напитки.

стелажи, стелаж, метални стелажи

В края на октомври 2008 година СТОРАКТ БГ и ЛОГИСТИК БГ ООД започват срещи за уточняване нуждите на фирмата за изграждането на стелажно оборудване в наличните складови помещения. Разработени са два варианта на стелажни конструкции - тип Conventional Pallet Racking и тип Drive-In Pallet Racking - и двете предназначени за складиране на палетизирани товари. Клиентът сравнява предложението на СТОРАКТ БГ с няколко конкурентни фирми предлагащи стелажи. ЛОГИСТИК БГ ООД избира СТОРАКТ БГ пред останалите компании.

Началото на тази година ЛОГИСТИК БГ ООД продължава срещите си с екип от инженери и консултанти на СТОРАКТ БГ, за да уточнят заедно изискванията и начина на работа в склада, както и да изберат най-подходящият вид стелажна система, отговарящ на капацитета на склада и на разполагаемия бюджет.

Необходимо е да се складират палети. Избраната  система е Conventional, като е осигурен достъп до всеки палет, което е поставено като основно изискване за оборудването на склада. Общият складов капацитет, събран в основния склад и експедиционната зона е 1 629 палетни позиции, като стифирането се извършва на 4 нива. Някои от стелажите са на 5 нива, като първото ниво е предвидено за ръчно стифиране. По този начин е удовлетворено изискването на клиента за ръчно обработване и складиране на някои складови артикула. Така изградената система позволява да не се монтира допълнително оборудване, което да се използва за ръчно обработване на стоки, а е комбинирано в една конструкция.

Технически характеристики

Вид система Брой палетоместа
Conventional 1 629

 
 
 
Storact Log
Warehouse Management System Почистваща техника

Контакт

02 9555 642, 9555 49902 9555 642, 9555 499

02 9555 64702 9555 647

office@storactbg.comoffice@storactbg.com

 

Запитване за среща/оферта

 

Видео

Loading...


Карта на сайта