НАЧАЛО » ПРОДУКТИ » Стелажи за палети » Стелажи за палети тип Conventional » Подбрана е система Conventional, предназначено за стифиране на палети.
 

Подбрана е система Conventional, предназначено за стифиране на палети.

Подбрана е система Conventional, предназначено за стифиране на палети.

Компанията КРОНОС АД е основана през 2000 година и се е наложила като една от водещите български фирми в областта на търговията и дистрибуцията. Фирмата е иновативна, използваща съвременни технологии, а освен търговската си дейност, компанията извършва и различни маркетингови и рекламни услуги.

КРОНОС АД се развива успешно благодарение на разгърната си в цяла България дистрибуторска мрежа. Фирмата разполага със собствени логистични бази в София, Варна, Бургас, Пловдив, Велико Търново, Русе, Плевен, Благоевград и Монтана, както и с автопарк от 100 автомобила. В екипа има над 100 души квалифициран персонал в сферите на производство, търговията и дистрибуцията, мърчандайзинга, финансите, счетоводството и администрацията.

Съвместната работа между СТОРАКТ БГ и КРОНОС АД започва през лятото на 2006 година. Тогава СТОРАКТ БГ е избрана да оборудва складовото пространство на дистрибуторската фирма. За изискванията на клиента е подбрана система Conventional Pallet Racking – складово оборудване, предназначено за стифиране на палети. Складирането се извършва на 3 и 4 нива, първото от които е на пода. По желание на клиента стелажната система е предназначена за различни по височина и тегло палети.

Системата е изградена от 4 стелажни Блока - два самостоятелни и два сдвоени, които обединяват 45 модула с размери 5000х1825х1100 мм. и 5500х2700х1100 мм.

От тогава до сега компанията постепенно, но постоянно, увеличава своята складова база. На лице са редица разширения и изграждане на нови модули през годините.

През пролетта на 2009 година поради нарасналите нужди на фирмата са проведени срещи за уточняване на разширяването на вече изградената стелажна система. След проведените разговори с фирмата, за това как желаят да се разположат стелажите в склада и след консултации със специалисти от СТОРАКТ БГ, се предлага най-удачното решение на клиента.

Това отново е система тип Conventional, която позволява директен достъп до всеки палет и максимално оползотворяване капацитета на склада, което е и целта на новото разширяване на базата. Складовото оборудване, монтирано през март 2009 година, разположено в склад с размери 1000 кв.м. позволява разполагането на 3 едностранно и 4 двустранно обслужваеми блока. Броят нива по височина е 4 , а общият складов капацитет на системата е 1332 палетни места или 1 598 400 кг. (всеки палет е с тегло 1200 кг.).

 

 

Описание: метални стелажи,  стелаж, стелажи, мецанин, стелажи стара загора, стелажи софия, стелажи пловдив, мобилни стелажи, релсови стелажи, архивни стелажи, ролкови стелажи, конзолни стелажи, палетни стелажи, стелажи варна, стелажни системи, складови системи,  стелажни,  стелажи за склад, складово, складове, складово оборудване, складови, Сторакт

 

Технически характеристики

Вид система Брой палетоместа
Conventional 1332

 
 
 
Storact Log
Warehouse Management System Почистваща техника

Контакт

02 9555 642, 9555 49902 9555 642, 9555 499

02 9555 64702 9555 647

office@storactbg.comoffice@storactbg.com

 

Запитване за среща/оферта

 

Видео

Loading...


Карта на сайта