НАЧАЛО » ПРОДУКТИ » Стелажи за палети » Стелажи за палети тип Conventional » Складовото оборудване е изградено в две помещения в гр. София и е предназначено за стифиране.
 

Складовото оборудване е изградено в две помещения в гр. София и е предназначено за стифиране.

Складовото оборудване е изградено в две помещения в гр. София и е предназначено за стифиране.

„ЕТНА КАРГО” ООД е фирма развиваща се в областта на транспорта, логистиката и митническото обслужване.
В началото на месец януари ЕТНА КАРГО и СТОРАКТ БГ започват срещи за уточняване на необходимостта от увеличаване на складовата база на фирмата.
Избраната конструкция е тип „Conventional Pallet Racking”. При тази система стоката е лесна за манипулация и има достъп до всеки палет без да е необходимо да се преместват други палети. Тази система позволява максимално оползотворяване на складовото пространство. Системата е на принципа “First In First Out”.
Първоначално са разгледани различни варианти в зависимост от изискванията на клиента и зададените параметри на палета. Разгледани са също и варианти при различните типове машини за обслужване в една складова база. След провеждането на няколко срещи и предлагането на различни варианти, клиента избира вариант, който отговаря на изискванията и нуждите му за складово оборудване. Избира се типа машина да е Reachtruck, на която работния и коридор е 2 900 мм.

Системата е разгледана за стандартни европалети с размери 800х1200 мм. Палетите, които могат да се стифират са с различни височини - 1 400, 1 950 и 1600 мм. и теглото им е 1 000 кг. Нивата на стифиране са 5 броя. Палетите на първо ниво са с височина 1 400 мм.,на второ, трето и четвърто ниво височината им е 1 950 мм. и на последното пето ниво могат да се поставят палети с височина от 1 600 мм.

Складовото оборудване е изградено в две помещения в гр. София и е предназначено за стифиране на 1 410 броя палети.

 

 

Описание: метални стелажи,  стелаж, стелажи, мецанин, стелажи стара загора, стелажи софия, стелажи пловдив, мобилни стелажи, релсови стелажи, архивни стелажи, ролкови стелажи, конзолни стелажи, палетни стелажи, стелажи варна, стелажни системи, складови системи,  стелажни,  стелажи за склад, складово, складове, складово оборудване, складови, Сторакт

 

Технически характеристики

Вид система Брой палетоместа
Conventional 1 410

 
 
 
Storact Log
Warehouse Management System Почистваща техника

Контакт

02 9555 642, 9555 49902 9555 642, 9555 499

02 9555 64702 9555 647

office@storactbg.comoffice@storactbg.com

 

Запитване за среща/оферта

 

Видео

Loading...


Карта на сайта