НАЧАЛО » ПРОДУКТИ » Стелажи за палети » Стелажи за палети тип Conventional » СТОРАКТ БГ предложи складово оборудване тип Conventional, което е най- доброто решение за склад, в който стоките са разнообрази и са подредени на палети.
 

СТОРАКТ БГ предложи складово оборудване тип Conventional, което е най- доброто решение за склад, в който стоките са разнообрази и са подредени на палети.

СТОРАКТ БГ предложи складово оборудване тип Conventional, което е най- доброто решение за склад, в който стоките са разнообрази и са подредени на палети.

КАВЕН ОРБИКО е част от международната компания ОРБИКО ГРУП. Тя предлага пълен спектър от логистични услуги за цялостно задоволяване нуждите на клиентите си, които са водещи компании в производството и търговията на бързо- оборотни стоки. Компанията е една от най- бързо развиващите се в страната за 2006 г. В момента КАВЕН ОРБИКО е официален дистрибутор и логистичен партньор на фирми като Shell, Masterfoods, Procter&Gamble, SC Johnson Wax и др.

В началото на 2008 г. се проведоха неколкократни срещи между КАВЕН ОРБИКО и СТОРАКТ БГ, поводът за които бе желанието на клиента за складово оборудване на логистичен склад, осигурявайки най- доброто ниво на обслужването му. Консултантите на СТОРАКТ БГ намериха решение, удоволетворяващо посочените нужди. Напълно съответстващо на заданието на клиента, екипът на СТОРАКТ БГ предложи складово оборудване тип Conventional, което е най- доброто решение за склад, в който стоките са разнообрази и са подредени на палети. Системата позволява директен достъп до всеки палетизиран товар, на принципа на “FIFO”- първият поставен палет, пръв се взима от стелажа.

Складовата система е проектирана за складиране основно на 5 нива на европалети с височина 1900 мм. , като една малка зона е обособена за складиране на 6 нива на европалети с височина 1450/1550/1650 мм. Стелажната система се обслужва от машини Reachtrack (с работен коридор 2800 мм. и височина на повдигане 9000 мм.).
Проектът бе разделен на два етапа- първият с капацитет 7350 бр. палетни места, а вторият етап (представляващ разширение на склада)- за 3660 бр. палетни места. Така общо компанията разшири складовия си капацитет с 11 010 бр. палетни места. Проектът бе реализиран за 45 дни. Предстои изграждането на трета фаза- тя ще се различава коренно от първите две фази и ще бъде уникално решение за рамките на България.

 

 

Описание: метални стелажи,  стелаж, стелажи, мецанин, стелажи стара загора, стелажи софия, стелажи пловдив, мобилни стелажи, релсови стелажи, архивни стелажи, ролкови стелажи, конзолни стелажи, палетни стелажи, стелажи варна, стелажни системи, складови системи,  стелажни,  стелажи за склад, складово, складове, складово оборудване, складови, Сторакт

 

Технически характеристики

Вид система Брой палетоместа
Conventional 7350

 
 
 
Storact Log
Warehouse Management System Почистваща техника

Контакт

02 9555 642, 9555 49902 9555 642, 9555 499

02 9555 64702 9555 647

office@storactbg.comoffice@storactbg.com

 

Запитване за среща/оферта

 

Видео

Loading...


Карта на сайта