НАЧАЛО » ПРОДУКТИ » Стелажи за палети » Стелажи за палети тип Conventional » Складовото оборудване за съществуващата складова база с палетни стелажи е изцяло реализирано от Сторакт БГ с Conventional.
 

Складовото оборудване за съществуващата складова база с палетни стелажи е изцяло реализирано от Сторакт БГ с Conventional.

Складовото оборудване за съществуващата складова база с палетни стелажи е изцяло реализирано от Сторакт БГ с Conventional.

Фикосота Синтез е млада бързо развиваща се компания, производител на препарати за почистване на дома и препарати за грижа за тялото. Вече установен лидер на няколко европейски пазара, работещи с мисията да предложат на клиентите си продуктите, от които се нуждаят, продуктите, които им предлагат ефективни решения и сигурни резултати.
Производството на компанията е установено в Шумен. Контактите на Сторакт БГ с Фикосота Синтез имат дългогодишна история. Складовото оборудване за съществуващата складова база с палетни стелажи е изцяло реализирано от Сторакт БГ. За разрастване на складовото си стопанство с цел задоволяване на огромни нови пазари каквито са Румъния, Украйна и др. пред Сторакт БГ бе поставена задачата да предложи оптимално стелажно складово решение за бързо оборотни стоки. В началото липсваше идеята за контур на сградата, а проектантите на Сторакт БГ разполагаха само със скица на парцела, който до този момент е използван за товаро-разтоварна асфалтирана площадка.
Спазвайки регламентираните от закона отстояния първата стъпка бе направена с очертаване на максималния възможен контур за сградата определена за разполагането на складови системи. Запознахме се с анализите за стоко оборотите на компанията, които послужиха за основа на заданието и за формулиране на крайната цел, а именно: постигане на складова база за около 5500 палетни места.
След като изпълнихме очертания контур със стелажи (първоначалното количество палети надхвърли 6000 бр.) се оказа, че задачата се решава само ако клиентът избере да обслужва оборудването за склада с VNA машина с работен коридор 1800мм и 6 нива на стифиране по височина. След така оформен, идейният проект бе прехвърлен в ръцете на проектантите на сградата. Поради редица конструктивни изисквания, контурът й претърпя промени, които го превърнаха образно описан в три правоъгълника. Тези правоъгълници естествено очертаха три зони в склада- зона VNA машина (70% от общата площ на склада), зона „Подготвяне на поръчки” (15% от склада) и зона „Готови миксирани палети за експедиция” (15% от склада). Общо трите зони с днешна дата имат палетен капацитет от 5547 бр. палетни места.
Поради големия асортимент от стоки, в анализите на Фикосота Синтез намерихме тяхното вярно процентно съотношение за палетни стелажи система „Conventional” , която позволява достъп до всяко едно палетно място, който подход за работа е от съществено значение за стоки с бързо оборотен характер. 

 

 

Описание: метални стелажи,  стелаж, стелажи, мецанин, стелажи стара загора, стелажи софия, стелажи пловдив, мобилни стелажи, релсови стелажи, архивни стелажи, ролкови стелажи, конзолни стелажи, палетни стелажи, стелажи варна, стелажни системи, складови системи,  стелажни,  стелажи за склад, складово, складове, складово оборудване, складови, Сторакт

 

Технически характеристики

Вид система Брой палетоместа
Conventional 5547

 
 
 
Storact Log
Warehouse Management System Почистваща техника

Контакт

02 9555 642, 9555 49902 9555 642, 9555 499

02 9555 64702 9555 647

office@storactbg.comoffice@storactbg.com

 

Запитване за среща/оферта

 

Видео

Loading...


Карта на сайта