НАЧАЛО » ПРОДУКТИ » Стелажи за палети » Стелажи за палети тип Flow rails Релсови стелажи за палети
 

Стелажи за палети тип Flow rails Релсови стелажи за палети

Система Flow Rail е едно очаквано решение за вашия склад. Системата може да бъде обслужвана от стандартен мотокар като вече не е необходимо машината да влиза между отделните редове за да пласира товарите, както е при системата Драйв Ин. По този начин се пести време и ресурс. Flow Rail е съвместима със система Драйв Ин и може да бъде вградена в съществуваща такава. Полиците просто трябва да се фиксират към Драйв Ин гредите. Височината на релсата и веригата е 90мм.

Системата е лесна и практична за употреба. Палетата се редят на нивата, като всяко следващо пале избутва предходното в по-предна позиция. Тъй като веригата е непрекъсната, пространството между отделните палети е сведено до минимум. Конструкцията на веригата е такава, че палето запазва първоначалната позиция на поставяне, независимо от движението по нивата.
Система Flow Rail не е моторизирана. Задвижва се от външен източник и по-конкретно от движението на вилицата на мотокара или електрокара напред и назад при обслужването на товарите.

При инсталация на системата е важно да се уточнят следните параметри:

  • На едно ниво могат да бъдат стифирани максимум 12 европалета по 1000 кг.
  • Максималната дължина на линията е 10,5 метра при тегло на пале – 1200кг.
  • Максимално допустимата разлика в теглото между два палета, складирани на една линия не може да бъде повече от 10%

Материалите, използвани за изработване на отделните елементи на системата са внимателно селектирани, така, че да са лесни за манипулации, устойчиви на температурни амплитуди и с минимален коефициент на амортизация. Релсите са от олекотен алуминий, с цел улесняване на доставката и монтажа. Водачите на веригата са устойчиви на износване и ниски температури. Ролковите лагери са с гарантирана доживотна лубрикация.

references casestudies catalogue  

 

CASE STUDIES

Клиент Проект
Стелажна система Flow Rail за нуждите на Крафт Фуудс България Стелажна система Flow Rail за нуждите на Крафт Фуудс България
Стелажна система PALLET FLOW за фирма ТАНДЕМ Стелажна система PALLET FLOW за фирма ТАНДЕМ
Стелажи за палети тип Flow Rail за ГЛОБАЛ БИОМЕТ Стелажи за палети тип Flow Rail за ГЛОБАЛ БИОМЕТ

 
 
Storact Log
Warehouse Management System Почистваща техника

Контакт

02 9555 642, 9555 49902 9555 642, 9555 499

02 9555 64702 9555 647

office@storactbg.comoffice@storactbg.com

 

Запитване за среща/оферта

 

Видео

Loading...


Карта на сайта